Ceremóniamester
Ceremóniamesternek lenni olyan, mint az Anyakirálynővel hálni:
nagy megtiszteltetés, de csak kevesen vállalják.
 

Elégedett menyasszonyok és vőlegények írták ceremóniamester szolgáltatásunkról:

Szóval, tudod, hogy egyikünk sem a nagy szavak embere, ezért is volt szükség Rád :-) Igazából az előttünk szólók mindent elmondtak Rólad, mi is azért választottunk Téged, mert nem egy kisnadrágos, kakastollas kalapos hagyományos vőfélyt szerettünk volna, hanem egy "egyszerű" embert, aki ismeri az érzéseinket és képes azokat a násznép felé kommunikákni. Nagy terhet vettél le a vállunkról azzal, hogy a szertartás után elbúcsúztattad helyettünk a vacsorára nem hivatalos vendégeket, hogy a zűrös családi viszonyaink mellett "megnyitottad" a vacsorát és hogy az egész bulit ünnepélyessé varázsoltad. Nekünk nem volt templomi esküvőnk, így a megható része a szertartásnak elmaradt. A gyertyás tánc és utána a torta behozatala mindezért kárpótolt. Abban a pillanatban úgy éreztem ez életem legjobb perce és - bevallom - akkor kicsit a könnyem is eleredt. A házaspárbaj alatt rengeteget nevettünk és az egész nap úgy sikerült, ahogy elterveztünk. A barátainktól azóta is csak azt halljuk, hogy ilyen jó esküvőn régen (vagy még egyáltalán nem) voltak és hogy magasra tettük a mércét... még az is lehet, hogy nemsokára a tarsaságban kötendő valamelyik esküvőn újra találkozunk :-) Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent!

Kata & Viktor


Ezúton szeretném megköszönni munkád az esküvőnkön! Ennek okán szeretnék javítani a 10-es listátokon! 1.: Ne felejts el ceremóniamestert fogadni! (Minél előbb :-)!)
Bár sokáig halogattuk az esküvőnk szervezését, szerencsére még az utolsó pillanatban sikerült lefoglalnunk az időpontunkra. Nem szerettünk volna "hagyományos" vőfélyt fogadni, és megvallom eleinte nem voltunk tisztában mennyire jó döntést hoztunk megbízásoddal! Azonban békésen tűrted a megbeszéléseket, és rugalmasan alkalmazkodtál mindenhez :-) És az esküvő is így zajlott! Semmi -amúgy kötelező- hiba az est során; minden jó hangulatban és gördülékenyen zajlott. Pont úgy, ahogyan szerettük volna. Köszönjük, és szavadon fogunk, az ezüstlakodalmunkon szeretnénk viszontlátni ;)!


Kedves TM, a mi ceremóniamesterünk!

Ajánlunk minden olyan jövendőbeli házasulandónak, akik nem mondókákban, "tréfás versikékben" hisznek, hanem a szinte észrevehetetlen jobb kézben, aki lesi a kívánságainkat, elébemegy gondolatainknak és a hangulat fokozása, szinten tartása érdekében egy-egy kedves játékot ha kell bedob. Ja és bár a mottód valami olyasmi,hogy személyes találkozó szükséges, mert lehet, hogy három füled van, két szemed,de azok összeadtak, mi azt gondoljuk, hogy egy kulturált, elegáns esküvőt is rád bízhat az ifjú pár. A romantikusabb pároknak a Gyertyafény-keringődet mindenképpen ajnáljuk!!!! Maradandó élmény.

Ági és Zoli


Az az igazság, hogy mi tudtuk már a szervezés kezdetekor, hogy szükségünk lesz ceremóniamesterre, az érdekes az, hogy még így is meglepődtünk, milyen fontos a jelenléte(d)! A helyszínen és utólag is sokat gondoltunk rá, milyen váratlan kérdések, problémák merültek fel a nap folyamán, pedig már 8 hónappal az esküvő előtt elkezdtük a szervezést. Ezeket a problémákat biztosan egy barát vagy szülő is meg tudta volna oldani, csak az nekünk sokkal-sokkal több idegeskedést jelentett volna, nem beszélve arról, hogy hiányolnunk kellett volna őket a legfontosabb pillanatokban! A vendégek is nagy elismeréssel beszéltek Rólad és arról, ahogy egész nap gondoskodtál mindenről és mindenkiről. Sokszor eszünkbe jut a meglepetés szülinapi torta története, amire 15-ös helyett 14-es gyertya került. (Azért azt az arcot nem néztük volna meg, ahogy szegény ünnepelt leplezni próbálja az igazán nagy meglepetést.) Vagy amikor a Normafa felé menet kiderült, hogy a DJ még nincs ott, máris intézkedtél a helyettesítésről.

Dóri+GYuri

 

Megosztás: Megosztás
Ceremóniamester ajánlások:

Tovább...
x